Contact gastouder

Lexmondstraat 37
5045 XX Tilburg
T: 013 – 54 45 829

  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 – 18.30, uitzonderingen zijn bespreekbaar
  • Leefstijdcategorie 0-4 jaar
  • LRK: 827809815

Beste ouders/verzorgers,

Ik stel mij graag aan jullie voor.

Mijn naam is Laura van de Put, ik woon in Tilburg Reeshof, ik heb een man Hans die doordeweeks in de ICT werkt en samen hebben we een dochter Eline (2017) en een klein hondje. In 2015 ben in afgestudeerd als verzorgende-IG en heb ik veel gewerkt op een afdeling met dementerende ouderen en in de gehandicaptenzorg. Toen mijn dochter in mijn leven kwam, kwam ik erachter hoe fijn het is om voor kleine kinderen te zorgen en daarmee te werken. Uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen met het werk in de zorg en over te stappen naar het werk als gastouder. En sinds ik daarmee begonnen ben voel ik dat dit werk het echt voor mij is. Ik geniet elke dag van dit werk en zou niets liever willen doen. Maar wat doe ik als gastouder en wat vind ik belangrijk?

Als gastouder laat ik de kinderen veel kennismaken met de natuur. Duurzaamheid is bij mij erg belangrijk en het is mijn streven om een zo duurzaam mogelijke opvang te zijn.

Zo gaan wij dagelijks naar buiten om te wandelen/spelen, kinderen komen vaak in de natuur en leren zo alle belangrijke elementen van de natuur. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzaam speelgoed en proberen we zuinig te doen met het water, energie e.d. Kinderen zullen dit ook leren. Jonge kinderen helpen met de eerste stapjes in het leven, voor een betere toekomst. Dat is wat het werk voor mij als gastouder zo bijzonder maakt.

Bij mij krijgen de kindjes veel aandacht, zo hebben wij regelmatig een nieuw thema en hebben we een activiteitenplanning met bijv. een vaste kookdag, spelletjesdag, knutseldag etc. Verder indien mogelijk maken we uitstapjes naar de kinderboerderij, een speeltuin of soms zelfs de Efteling of een binnenspeeltuin. Daarnaast leren de kinderen bij mij ook om met elkaar te spelen en te delen. Kinderen kunnen bij mij hun energie, fantasie en creativiteit kwijt. Door dit alles blijven we ons ontwikkelen en leren we elke keer weer nieuwe dingen.

Bij Gastouderopvang ReeshofKids maken de kinderen dus veel kennis met een duurzame en gezonde ontwikkeling. De kinderen krijgen alle liefde en aandacht ”net als thuis”, zodat de ouders met een goed gevoel naar hun werk kunnen gaan.

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om je kind te laten verblijven in een duurzame, rustige, gestructureerde en gezellige omgeving? Neem dan snel contact met Welkom Kind op en dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Laura van de Put (Gastouderopvang ReeshofKids)

Thuis-Crèche Laura van de Put (Gastouderopvang Reeshofkids)
Lexmondstraat 37
5045 XX Tilburg
Nederland