Sabastraat 2
5046 CB Tilburg
T: 013-5445829

Contact gastouder

Gehuwd
Kinderen: dochter en een zoon
Gespecialiseerde kok niv 4, Gastouderopleiding
EHBO Oranje Kruis
Huisdieren: Geen
Openingstijden maandag t/m vrijdag
Leeftijdscategorie 0-12 jaar
LRK 208849312

Mijn naam is Rishaimeline Caloca-Winklaar, ik ben 25 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Een dochter van 2,5 jaar en een zoontje van 1 jaar. Vanaf mijn 16de ben ik werkzaam geweest in de Horeca als kok. Uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met werken als gastouder!

PASSIE

Mijn hart gaat uit naar ieder kind en met veel passie verzorg en begeleid ik kinderen, in hun eigen tempo, met het ontwikkelen in wie ze zijn en wat ze kunnen. Eén van de belangrijkste punten daarin vind ik het waarborgen van emotionele veiligheid. Ieder kind moet zich veilig en geliefd voelen door hun mede-opvoeders. Daarnaast is het belangrijk dat de ontwikkelingen worden gedeeld met de ouders, zodat deze ook op de hoogte zijn van alles wat hun kind bij mij doet en mee maakt. Ik werk met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ieder kind zit in een ander ontwikkelingsfase. Het is daarom belangrijk dat bij ieder kind aandacht wordt besteed aan hun eigen ontwikkeling. Omdat mijn opvang kleinschalig is, kan ik mijn aandacht goed verdelen over de kinderen. Ook kunnen de grotere kindjes leren van de kleintjes en de kleintjes weer leren van de grotere. Zo leren ze delen, samen spelen en zorgen voor elkaar. Het werken met kinderen geeft mij voldoening. Kinderen zijn zo eerlijk, loyaal en oprecht en ik haal er veel energie uit om kinderen te volgen in hun ontwikkelingen en te zorgen dat ze zich kunnen ontplooien tot zelfverzekerde individuen.

Lijkt het u wat om uw kind(eren) bij mij te laten opvangen? Neem dan contact op met Welkom Kind, als u wil komen kijken of een kennismakingsgesprek wil, bent u natuurlijk altijd welkom.

Met vriendelijke groet,

Rishaimeline Caloca- Winklaar

Thuis-Crèche Rishaimeline Caloca-Winklaar (Gastouderopvang Mamabeer)
Sabastraat 2
5046CB Tilburg
Nederland